korreh

Alla inlägg den 10 april 2013

Av korreh - 10 april 2013 19:35

Sådär nu kan ni läsa det ni vill!!

Det här är ingen blogg där jag skriver ut mina känslor men om jag hade gjort det så hade det typ låtit nästan så här:

Varför då? Varför jag? Varför där? Jag vill dit men ändå inte. Jag hatar dig och jag är besviken på er! Varför en människa framför alla andra? Varför är det okej? Gör jag samma sak så äre inte okej... Ni vet inget om mig och ni ska aldrig få veta. Säger en del av sanningen men lämnar det andra bakom för det vill jag inte berätta. Skrivet i tårar skriven av hat snart en till för detta klarar jag inte av. Ni får mitt hjärta att känna allt jag inte vill. Jag tycker att så här borde det inte få gå till...

Så här får det låta istället:

Jag älskar mitt liv, jag älskar mina vänner. En av dom gör allt för att få mig glad en annan av dom gör allt för att inte se mig ledsen. Vi stället upp för varandra vi finns där för att dela med oss av våran kärlek till dom vi bryr oss om. Imorgon kommer nya problem så man kan ju alltid skratta och le för den stunden man får.

Fakta om fester!!

Många ser fylla som något dåligt varför inte se det istället som att man lär känna nya människor, man får umgås med alla sina vänner samtidigt, man får lära sig av sina misstag och man får prata ut samtidigt som man skrattar och har kul. Man får ta handom en vän och ställa upp sen vet man att nästa gång då tar någon handom mig istället. Kärleken och hatet och gemenskapen det är det som händer!

Av korreh - 10 april 2013 19:13

Kost och gym i skolan idag. Känns bra att jag tränade i skolan men måste börja träna mera och bli duktigare på att äta nyttigt. Tjatade på mamma idag så jag fick iallafall äta tacosoppa idag och det är en av det godaste sopporna jag vet om man inte räkna med skaldjurssoppa.

Ajaa kväll nu då, skönt! Är fortfarande JÄVLIGT trött på skolan. Men men förutom det så Skulle jag behöva färga håret men duschade håret efter gympan så det gick ju inte att färga håret då. Hoppas på färg i huvet snart!!

// Josefin

Av korreh - 10 april 2013 10:14

Hej bloggen! Var nyss till Åhlens för att hämta mina betyg fast då var hon som ska ge mig betygen hemma med sjukt barn. Förra gången jag var här så var hon ledig gången innan det var hon ledig i en vecka så det går ju sisådära att få tag i betygen. Men alltid kul att hälsa på dom som jobbar på Åhlens. Nu ska jag iallafall tillbaka till skolan så äre väl snart lunch. Idag blir det pannkakor för min del. Hatar skolans mat så tar alltid med mig mat, mycket bättre! (:


(mina nya skor) (:

Presentation


Hej hej!
Du har kommit till min bloggvärld som Korreh! Här kan du läsa om min vardag och mina intressen mm...

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards