korreh

Alla inlägg under mars 2013

Av korreh - 6 mars 2013 16:02

Började morgonen med att träna, gick bra, tror jag. Förutom det har jag varit fett lack idag, höll mig lugnare än vad jag brukar =vuxen poäng till mig idag! Vissa människor orkar man verkligen inte med... Men ajaa det är fint väder, jag har Syster sol i lurarna, sitter på bussen och snart ska jag kliva av i Harbo för att storebroe Jompa ska bjuda på pizza. Efter denna dagen är jag värld det! Lack tjej som kanske snart blir glad säger puss hej så länge!

Av korreh - 5 mars 2013 19:51

Idag i skolan skruvade jag och Mikke i porslin (stavning) det var ganska så kul fast jag tröttnade fort. Det var faktiskt första gången jag skruvade i proslin. Sen fick vi även fika i skolan idag, lyx! Plus jag och Frida köpte godis idag så min nyttighets sak går väl sådär fast jag har tränat idag så det vart ju något bra av denna dag gjort idag alla fall. Sen här hemma har jag tvättat 3-4 maskiner tvätt, städat!!!, gjort ansiktsmask och målar naglarna just nu plus har en maskin med kläder i tvättmaskinen. Sen har jag även gjort matlåda, fixat med blommor lite och ska snart plugga lite engelska.

Av korreh - 4 mars 2013 08:36

FRISK!! Sitter på bussen på väg till skolan, inte sjuk längre!! Fyfan jag städa till klockan 18.20 igår typ om inte längre. Gjorde om lite och mamma blev nöjd! Idag efter skolan så blir det plugga engelska, (baka) om jag orkar, tvätta och små städa. Får se hur mycket av det jag orkar men men lite är bättre en inget.

Av korreh - 3 mars 2013 14:44

Idag har jag tvättat, små städat, lagat mat och gjort chokladbollar. Snart fyller jag ju år så jag har fixat lite. Ska snart dricka kaffe som ja precis fixat och äta några chokladbollar med mamma och pappa. Elsa tog nyss bussen hem men hon hann smaka på min mat och några chokladbollar och den gillade hon så det var ju bra. Nu ska jag kolla på skidor och fika!

Puss

// Josefin

PS: min mosters kille kom på 414de plats på vasaloppet och det är ju ganska bra! :) tror det i alla fall det var i alla falö inte smäre. Bra jobbat Tobbe! :)

Av korreh - 3 mars 2013 11:06

Hej bloggen! Idag mår jag bättre men inte super bra. Jag ska snart gå och möta Elsa min kusin vid bussen så får vi se hur det kommer att gå. Tänkte att det kanske är bra att pröva att ut och gå lite för om ja klarar det då orkar jag med skolan i morgon men om det känns för jobbigt då klarar jag inte av att gå i skolan i morgon. Men nu ska jag möta Elsa hörs senare!!!

Av korreh - 2 mars 2013 17:24

Inte äta onyttigt, inte göra av med pengar och ligga sjuk i sägen fyfan snart dör jag! Om jag får bestäma vilket jag alltid typ gör så ska det bli en riktig rolig ute kväll med min finaste vän Mariell efter Top model sverige event VIP som är i april. Denna bild jag lägger ut nu berättar exakt vad ja känner för just nu!

Av korreh - 2 mars 2013 16:10

Nu är mamma hemma från sjukhuset!! Hon mår bra, kan gå ganska bra och sådär så det känns ju kul. Själv är jag fortfarande sjuk... Hade feber igår kväll senast men ändå åkte jag en snabbis med Jompa till stan idag för att kolla om jag kunde hämta ut mina betyg från praktiken men hon som ska ge mig dom var inte där. Fick lite fin mat i mig idag i alla fall men man får väl äta onyttigt en gång när man är sjuk i alla fall... Men så fort jag blir frisk blir det gymmet!! Skulle även på aloe vera visning idag men ville inte smitta dom som var där och jag känner mig inte så pigg före. Jobbigt det är när man vill gör någonting man inte kan och verkligen sett fram imot. Men jaja det kommer säkert fler chanser någon gång. Nu ska jag kolla på Snooki & JWoww på MTV sen läsa en tidning eller något medans jag väntar på att tvätten ska bli klar!

puss // Josefin

(dåliga bilder men det får ni leva med)

Av korreh - 1 mars 2013 13:22

Ligger i soffan och kollar på tv. Är helt slut i kroppen... Pratade nyss med mamma i telefon och hon får inte komma hem idag som vi hade hoppas på. Imorgon eller på Söndag kanske hon får komma hem istället, hoppas det! Nu ska jag kolla på tv, äta kiwi och försöka sova lite. Hatar att vara sjuk speciellt när jag vill träna och det är super fint väder ute! Solen gör mig i alla fall lite gladare och piggare. Jag har i alla fall orkat tvättat, bytt sängkläder och städat lite i mitt rum idag. Jobbigt det är att vara sjuk när man vet att man har massa att göra... Nej men vi hörs i kväll eller i morgon.

Puss // Josefin

Presentation


Hej hej!
Du har kommit till min bloggvärld som Korreh! Här kan du läsa om min vardag och mina intressen mm...

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards