korreh

Alla inlägg under november 2012

Av korreh - 21 november 2012 16:31

Sitter på bussen på väg hem från skolan. Var kvar på skolan en timme extra idag för att fixa min .... lite grann. Kommit ganska så långt nu fast det är fortfarande mycket kvar på den. Han har fortfarande inte hört av sig... men det gör han nog snart hoppas jag... Annars så får jag väl säga till nästa år om jag träffar på han då att den är klar, om den är klar då. Jag börjar bli riktigt nöjd nu i alla fall och hoppas att även ni kommer att gilla och förstå den. Jag blir både glad och konstig när jag .... ... ... men det är nog för alla minnen.. Men efter .... är klar blir jag nog både gladare och stoltare över mig själv!!

Nu blir det hem, plugga sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. ?

Bild jag tog när jag och Emma skulle köpa saker till skolan.

Av korreh - 21 november 2012 07:15

Sitter på 10 över bussen på väg till skolan... Skulle ta 25 igentligen men blev inte så.. I helgen är det en mässa jag vill gå på och jag håller på att lacka ur nu!!! Hon jag skulle dit med måste tyvärr jobba så måste kolla vidare... Kommer bli skit ledsen/arg om jag inte får åka... Men tror jag vet en annan jag kan fråga ;)

Men men bara onsdag än så länge så det är bara att andas och se vad denna dagen bjuder på! <3

Av korreh - 20 november 2012 19:09

Skolan idag gick skit bra.... Skulle göra någon sak man typ känner på potatisen med och det gick sådär... skulle göra ett hjärta men blev inte riktigt lika fint som jag hoppades.   Var även och hälsade på Åhlens idag. Saknat dom en massa!!! Ska dit efter jul-lovet igen och vara där ett tag. Dom sa massa bra saker om mig så jag tror nog att Mia var super stolt över mig, hoppas det i alla fall! (Mia- hon som fixade så jag fick vara på Åhlens) Ska även skriva en önskelista till dom vad jag vill pröva på nästa gång när jag ska till Åhlens igen.   


Förutom allt detta så har jag haft min kusin Elsa här på fika, mysigt  

Nu ska jag dricka kaffe med pappa, kolla på Fashion svt 2 går det på- börja 19.30, duscha, göra skrubb för ansiktet sen kanske måla tå naglarna om jag hinner sen sova!   



(Föresten så har jag försökt lägga upp en video och det står att den ska finnas på min blogg fast den inte gör det?? Men jag ska försöka fixa det där så fort jag kan i alla fall...)


Puss på er!  


Gick inte att ladda upp bild... så tar denna istället som jag redan lagt upp förut för den stämmer in så bra på mig   


 





Av korreh - 19 november 2012 08:30

Sitter på bussen på väg till skolan. Kan inte förstå att det redan har gått 3 veckor... Längtar tillbaka till praktiken redan men samtidigt så ska det bli kul att träffa alla i skolan igen och visa upp mitt fina betyg från Åhlens, stolt tjej!!! Undra vad som händer idag i skolan? Hoppas något kul! Nu ska jag i alla fall lyssna på musik så kanske jag gör ett inlägg senare idag. Puss<3

Av korreh - 18 november 2012 22:41

Nu säger jag och Bruno godnatt.. Detta är Bruno han får mig att gråta, tänka och han tröstar mig alltid! <3

Av korreh - 18 november 2012 20:51

Ibland är livet så hårt men ibland är livet helt underbart! Ibland önska jag att jag hade dig nära mig så du kunde krama om mig och säga Finen allting kommer bli bra... Men nu är det så att jag inte har dig här så det är bara att gilla läget. Kan inte förstå att det kan vara jobbigt att älska någon som man inte kan/får vara tillsammans med... Men jag är i alla fall glad att jag har mina vänner som gör livet lite bättre. Mode visnigar, fester, vänner allt det där gör mig lycklig men samtidigt så kunde jag varit lyckligare men men ja är i alla fall lycklig över er mina vänner!

Mys med familjen- kräftor! <3

Även om jag har fel så har jag rätt!

Av korreh - 18 november 2012 18:46

Haft Jacob och Therese här på en fika idag! Jag och Therese kollade biljetter till ....... hoppas hon kan gå med mig!LÄNGTAR SATAN!!! Blir galen om jag inte kommer kunna gå, PANIK!    

Men kul att äntligen hitta någon som hörs gillar samma saker som mig.   

Även haft Noah, Nicke och Sandra här ikväll på besök. Mamma och Noah bakade för fullt så jag svullade som vanligt, hahaha måste börja träna...


Från det ena till det andra....


Vad tycker ni om folk med häng på jeansen? Jag tycker det är SKIT FULT om det är för mycket. Jag förstår mig inte på folk som har byxorna under rumpan för det ser bara fult ut... Men om någon tycker det är snyggt så är det upp till dom och då får dom såklart gå runt med byxorna så!!   


  Noahs fina bullar   


   




Av korreh - 18 november 2012 10:00

Ligger i sängen och kollar på Nyhetsmorgon! Älskar det just idag för det är massa prat om mode exempel- höga stövlar, mörka naglar, mörk skuggning på ögonen och en massa annat. För dom som inte viste det så älskar jag mode. Jag köper alltid
kläder, skor, jacka och allt sådant som jag trivs i så jag kanske inte alltid följer modet men jag brukar alltid hänga på modet lite exempel vinröda naglar eller något sådant. Jag läser även Sofis mode och ibland Solo riktigt bra tidningar!

Fick nyss en jätte gullig bild skickad på Miranda där hon skriver att hon är jätte fin i tröjan hon fick av mig och det är hon verkligen!! För några månader sedan köpte jag en Svea tröja till henne som är vit och rosa som det står I

Presentation


Hej hej!
Du har kommit till min bloggvärld som Korreh! Här kan du läsa om min vardag och mina intressen mm...

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards