korreh

Alla inlägg under november 2012

Av korreh - 17 november 2012 18:05

Dom flesta vet vem Kissie är? Hon har bland annat fixat brösten, nästan och läpparna vad tycker ni om sådant?

Jag tycker absolut att det är okej!! VARFÖR?


Jo för att jag tycker att om man inte är nöjd med hur man ser ut innan så borde man få göra om sig...

Alla människor ska tycka att dom är vackra, spelar ingen roll vad folk säger så länge man är nöjd med sig själv.  

Jag ville bland annat förstora läpparna förut och jag kände mig osäker så jag struntade i det, men just nu tycker jag att mina läppar är helt okej fast dom är små... Jag VILL även förstora mina bröst för jag tycker att även dom är för små så jag har bestämt mig att efter jag får barn (om jag får barn) så ska jag göra saltvattenlösnings tuttar eller vad det kallas?

Jag kanske hinner ångra mig tills dess fast samtidigt så har jag ju flera år på mig att tänka hur jag vill göra om min kropp. Saltvattenlösnings bröst eller vad man ska säga tror jag är som sprutor man sprutar in saltvattenlösning i brösen. Brösten känns mer äkta av det än silikon och det är nog skonsammare för kroppen och brösten känns mer äkta av saltvttenlösning.    




Spelar ingen roll om folk säger att man är vacker, självklart blir man glad över att höra det men bara man är nöjd med sig själv så spelar det ingen roll vad andra tycker om en. Jag tycker att folk som Kissie är modiga som vågar ta chansen att göra om sig för att känna sig vackra. Självklart vore det bra om man var nöjd med sig själv precis som man ser ut. Fast nu ä det så att alla männskor är olika, ser olika ut, tänker olika så jag tycker att det är helt rätt att göra om sig om man blir lyckligare av det!!   


Jag vill ha större bröst så tänk om jag förstorade brösten och blev gladare ut av det för jag kände mig snyggare vore det fel då? Det vore väl bara bra om jag var lyckligare över min kropp istället för att sitta och deppa över mina egna bröst? Ska inte förstora brösten en och vet som sagt inte ens om jag kommer göra det men med detta så menar jag att det är okej att göra oprationer och det är okej att våga göra saker bara man själv är lycklig! Men man får inte glömma att alla ser olika ut och i någons ögon ser man själv bra ut även om man själv inte tycker att man ser bra ut!


 

Denna tjejen på bilden är Kissie efter oprationerna!   


Av korreh - 17 november 2012 16:37

Ätit mat med mamma idag, haft besök av Ida, Matte och Miranda så vi har fikat och lekt en massa!! Sen har jag varit duktig idag... Tvättat och bäddat rent sängen och nu funderar jag på om jag ska göra ansiktsmask och läsa Sofis mode eller fixa mina fötter så dom blir fina. Tror jag gör både ansiktsmask, läser Sofis mode och fixar fötterna fina... Men får se hur det blir är sjukt trött!!!

Av korreh - 17 november 2012 10:50

Ligger i soffan och myser med Dexter. Nyss ätit frukost och nu kollar jag på Hustoppen. Blir så sugen på att göra om eller flytta när man ser hur fint och mysigt folk har det. Kollade på ett annat program innan som det var
massa mäklare som sålde dyra lyx hus så nu vill jag ha ett lyxhus eller göra om ett vanligt hus lite lyxigare, varför inte?

Nu blir det mera mys med Dexter! <3

Haha Ida och jag igår!

Av korreh - 17 november 2012 02:46

Idag var det sista dagen på jobbet. Ååh saknar dom redan!!! Haft det hur underbart som helst och känt mig så sjukt mycket gladare när jag varit där. Dom var super nöjda med mig också så det känns ju kul. Fått betyg på hur jag bettet mig och dom skrev om hur duktig jag var så det känns grymt bra! Dom gav mig även (julklappar) för dom var så nöjda med mig, blev super duper glad!! Handlade även själv lite typ sminkborttagning och sådant dära. Hittade även en jul grej ni vet sådan
det brukar vara choklad i fast denna har smink, nagellack och massa
andra bra saker i istället. Den kostar
199kr och finns på Åhlens i Gränby Centrum.

Varit på fest ikväll men det var dåligt drag och polisen var där i typ 5 minuter sen drog dom, skönt! Fick även se folk hoppa från balkongen (gick bra) dansade till låten fucka ur, så jävla bra låt!!

Ligger i sängen nu och ska sova så vi höres en annan gång bloggen! <3

PS; Om bilderna laddas upp lika bra
som jag vill just nu så ser ni vad jag köpte, bild på hur påsen som jag fick ser ut och bild på Ida och mig och på en ..... Ida i badkaret! <3

Av korreh - 15 november 2012 16:29

Varit på jobbet tills nu åååh längtar redan tillbaka. Dom är super snälla och roliga alla som jag jobbar tillsammans med så ska bli tråkigt att börja skolan igen... Fast saknar vissa i skolan lite... Imorgon är det min sista dag på jobbet men jag är välkommen att praoa igen sen om jag vill för dom tycker att jag är så duktig, alltid kul med beröm! Fick även testa kassan idag för första gången och det gick skit bra!!! Glömde ibland hur man skulle göra fast jag lärde mig och kom in it fort.

Ikväll blir det gratta Noah som fyller 3 år så det ska bli kul.

Dom bjöd på pepparkakor idag på jobbet, gott!!! Men men ska hem nu kanske bloggar senare eller i morgon. Höres!

Av korreh - 13 november 2012 19:40

Jobbat idag till fyra, längtade hela dagen tills i morgon för då börjar vi med mysiga jul musiken! Fast efter dom här dagarna som kommer så kommer man väl kunna alla låtar utantill i huvet...  

Sen när jag kom hem till Våla gick jag direkt till Sandra och Nicke och var barnvakt/hundvakt åt Ragge och Noah. Vi åt flingor, kollade på tv, ritade, läste bok och hade det mysigt. Hahaha sötaste Noah ville kolla på damm råttorna i damsugaren så jag fick förklara för honom att det bara kallas damm råttor och att det verkligen inte är riktiga råttor där i. Barn är så söta ibland!! Haft en super mysig kväll med Noah och Ragge så nu tycker jag att jag är värld lite kaffe, så kan kvällen bli ännu bättre.


Föresten så har jag precis gjort ansikts skrubb och nu ska duscha sen dricka kaffe!   


  

Bild på Ragge som jag tog förut.    

Av korreh - 12 november 2012 20:09

Från Kissies blogg - Nu har Victoria’s Secrets egen tränare Justin Gelband avslöjat hur modellernas diet och träning ser ut. Detta gäller för alla modeller som går den årliga visningen:

Fyra veckor innan visningen tränar alla modeller fyra timmar VARJE dag och två veckor innan måste de sluta äta fast föda. De får de endast leva på proteindrinkar och vatten! Inte nog med detta: tolv timmar innan visningen får de inte ens dricka vatten. Det är nämligen så att kroppen tajtas till när den torkas ut enligt tränaren. Adriana Lima tycker själv detta är kanonbra och säger till brittiska Telegraph att man kan gå ner fyra kilo bara genom att låta bli att dricka vatten.


Jag skulle lätt vilja testa den här dieten men jag älskar mat och godis för mycket.... plus att jag är dålig på att träna. Men igentligen tycker jag att man ska äta rätt och träna bra istället för att hålla på med massa dieater. Annledningen till att jag bryr mig mycket om min vikt är för att min mamma var typ lika smal som mig förut tills efter hon blev gravid.. Jag är rädd för att bli fet för jag vill vara normal smal eller små tränad.. Förut gick jag på brottning och i brottning är vikten viktig så jag tror det håller i sig lite där i från också att jag är noga med vikten. Men jag över driver så klart inte!!


   Detta är en model från Victoria’s Secrets. Jag skulle inte tacka nej till att få bära deras vingar!!! Åååh dom har super fina underkläder, love it!! <3


Av korreh - 12 november 2012 17:12

Sista veckan på jobbet nu men det har gått super bra och jag är jätte nöjd. På Onsdag börjar vi spela jul musik också så det ska bli kul! Hade Mia på besök idag på jobbet och hon pratade med
en som jag har jobbat tillsammans med på mode. hon var super nöjd med mig så Mia var glad för allting var precis lika bra som Mia trodde det skulle vara. 2 på jobbet tyckte även att det var synd att det var min sista vecka nu för dom ville ha kvar mig hos dom för dom var så nöjda med mig. Fått en massa beröm idag helt enkelt!

Haha pratade även med Becca i morse och enligt henne är det så tyst och tråkgt i skolan när jag inte är där. Men lovade henne att när jag kommer tillbaka då jävlar blir det fart igen! Kan tänka mig hur tråkiga och tysta alla lektioner är nu när jag inte är där...



Får kanske besök av underbara Tärnsjö bor ikväll! :) <3

Presentation


Hej hej!
Du har kommit till min bloggvärld som Korreh! Här kan du läsa om min vardag och mina intressen mm...

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards