korreh

Alla inlägg under december 2012

Av korreh - 23 december 2012 19:02

Idag har jag varit med min storebror Jompa och Anton vi har varit i buckis sen så har vi kollat på tv och fixat lite med Jompas kläder plus ätit pizza. Nu ligger jag hemma i min säng och väntar på att det ska bli en ny dag. Jag lägtar inte ens till julafton längre, förstår lixom inte ens meningen med julafton... Insåg det idag!!!
Imorgon är det julafton är det inte meningen att man ska vara glad idag i så fall? Jag är i alla fall inte ett dugg glad... Bara låta dagarna sväva förbi till livet säger hejdå och skita i allt annat. Nu ska jag ligga här i min säng med tända ljus och hoppas på att alla dagar bara försvinner. Godnatt!

Av korreh - 23 december 2012 00:19

Haft super mysig kväll! Tv och fika med mamma sen film mys med mamma, pappa, Anton och Jompa! Och nu är jag i Tärnsjö hos min älskade vän Krulliiiisch! Vi ska glo på film, äta godis och dricka cola.

Puss på er mina älsklingar och sov gott, dröm om mig :-D

Av korreh - 22 december 2012 19:34

Tända ljus, kex med advokado och körsbärs likör så började min kväll med mamma efter min sov stund. Tänk att man kan bli så trött över att vara i Uppsala och shoppa? Men blir sjukt glad när jag shoppar så haft en underbar dag med Hanna!!

Nu blir det kolla på tv sen får vi se vad som händer. Puss på er <3

Av korreh - 22 december 2012 19:34

Tända ljus, kex med advokado och körsbärs likör så började min kväll med mamma efter min sov stund. Tänk att man kan bli så trött över att vara i Uppsala och shoppa? Men blir sjukt glad när jag shoppar så haft en underbar dag med Hanna!!

Nu blir det kolla på tv sen får vi se vad som händer. Puss på er <3

Av korreh - 22 december 2012 14:33

Hemma nu efter en shopping tur med Hanna! Alltid lika kul att shoppa!! Men jag hatar att det alltid ska vara massa folk i vägen. Sämsta dagen att åka in på typ...

Köpte två julklappar idag och lite till mig själv också. Till mig köpte jag jeans, färg som man färgar kläder med, strumpbyxor, puder, ögonskugga, örhängen, Solo tidning!
Sen åt Hanna och jag lite mat också innan vi drog hem. Nu blir det läsa Solo och kanske sova.

Puss på er! <3

Av korreh - 22 december 2012 10:50

Hade en jätte mysig dag med Hanna igår med chips, dipp och läsk plus nu har jag även blekt håret så jag slipper utväxt!!!

Sitter i bilen med Hanna på väg till Uppsala nu vi ska shoppa lite på Gränby Centrum! Vi får väl se om man hittar något snyggt eller inte. (;


Bloggar senare! Puss

Av korreh - 21 december 2012 17:16

Snart blir det dags att åka fram och köpa hårfärg, godis och pizza med Hanna sen ut och gå med Ragge! Sen ska jag även träffa min storebror Jompa idag som kommer hem från Norge och Anton en kompis som har varit i Thailand och tränat så ska bli kul att se hur han ser ut!!

Fin bild på Rons armband, det står- Tuff Bransch!! :) <3

Killarna ska dra till Saloon i Gälve och äta så Hannis och jag kör tjej kväll! <3

Av korreh - 21 december 2012 15:51

Fredag idag så jävla skönt, snart julafton!!! :-D

Idag har jag varit med Tor och förutom det så har jag klippt håret och fikat. Snart kommer Hannis hit så får vi se vad som händer innan vi drar hem till Sandra för att gå ut och gå med Ragge. Senare ikväll ska jag även färga Hannis hår, kommer bli skit bra! Men nu ska jag mysa med Dexter innan Hannis kommer! Hihi vi har även fixat julgranen idag! <3

PS: Sjukt jävla lack just nu på H-ungar
som tror dom kan skriva och säga vad dom vill. Diss till er era jävla fittor!

Ha en bra dag ni andra :) <3

Presentation


Hej hej!
Du har kommit till min bloggvärld som Korreh! Här kan du läsa om min vardag och mina intressen mm...

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards