korreh

Alla inlägg under december 2012

Av korreh - 4 december 2012 12:39

Hur många av er såg på Project runway Sverige - finalen?   


För er som missat det helt så kan jag ju berätta att en som heter Naim vann   Jag trodde först att han var bög eller något men sen visade sig det att han hade flickvän....(KNAAAZ) men jag har själv missat alla avsnitt förutom det sista kan jag ju berätta. Förvånad blev jag i alla fall över att han hde flickvän. Men hans flickvän var faktiskt riktigt söt. men men nog om det!!


 Jag gillade faktiskt alla tre deltagarna som var kvar på slutet för deras kläder var verkligen super fina! Men Naim hade nog det där lilla extra för mode. Han valde ju bland annat färgen blå på kläderna i sista avsnittet project runway Sverige och den färgen kommer vi få se mycket av både nu och även sen tror jag.

(Jag förstår inte hur männikor kan vara så duktiga på att sy, vill också kunna det)  


Men nu när vi pratar om allt detta då kan jag ju berätta att jag är helt förälskad i det mesta som är mode just nu!! Glittrande guld, paljetter, fuskpäls och spets plus en massa mera, jag älskart!   


  

Detta är Naim med en av hans vinnande klädesplagg som blev den mest hyllade av bland annat Sofi Fahrman  





Av korreh - 4 december 2012 10:41

hej hej bloggen!
Hemma idag också, är fortfarande sjuk... Fast man får väl göra det bästa av tiden tills man är frisk igen... Vad händer idag då? Själv ska jag kollar på tv, ligga i sängen och äta en massa gott.

Kollade på VAKNA! Med The Voice i morse och dom pratade om saker man aldrig gjort och ni vet Jacob/Jakob som är med i VAKNA! Med The Voice? Han hade aldrig druckit kaffe? Jag trodde det var något som alla hade provat på. Man vet ju själv när man var liten och ville prova allt mamma och pappa eller syskona åt/drack så jag tycker det är konstigt att han hade missat det?
Börja fundera själv på om jag inte provat något som ni skulle bli förvånade över att jag inte gjort men jag kom inte på något.

Nu blir det att kolla på efter tio och äta frukost!

Komentera om ni gjort något som andra blivit förvånade över! (:

Av korreh - 3 december 2012 17:47

Att vara sjuk suger... Men haft det ganska mysigt i alla fall. Hannis, mamma, jag och Lina har ätit tomte gröt idag och jag har plockat lite på mitt rum tillsammans med mamma. Sen har även mamma bäddat rent min säng, så jävla skönt med ny bäddade sängar. Sen har jag målat naglarna med mitt nya nagellack som jag köpte på mässan. Jag är inte så duktig på att måla naglar... men färgen var fin!! Det ser typ ut som nagellacket är röd, lila, svart och brunt samtidigt, super fint! Super nöjd med mitt rum nu föresten förutom med möblerna men det går ju att fixa. Älskar min säng och mina nya tapeter i alla fall!!

Sen har även Lajla varit här idag och fikat med mig och pappa. (:

Lägger upp bild nu på allt jag köpte i lördags förutom trosorna. Men tänkte bara tipsa lite på den där bh att den är super skön, bra i storleken vilket bhar inte brukar vara tycker jag och den är i från H&M och det är även trosorna
också, sådana som passar till bhn om någon skulle vara intresserad över att veta det. Bh kostade 199kr om ni vill veta priset.

Nu blir det tv och kanske göra ansikt skrubb lite senare. Vad ska ni göra ikväll då? Puss <3

Av korreh - 3 december 2012 12:37

Förlåt att jag inte har bloggat så mycket i helgen...

Haft en mysig helg med mina älsklingar i alla fall. Lördags shoppade jag lite i Uppsala. (Lägger upp bilder senare på vad jag köpte) Sen sov jag även i Tärnsjö från lördag till söndag hos familjen Forsberg. Vi hade tv mys hela söndagen och åt godis, varma mackor och varm oboy. Sen gjorde jag även ansiktsmask på Mikkan i lördags och samma sak på Krull fast på söndagen, men krull fick även ansikts skrubb.


Idag är jag hemma från skolan, sjuk...
Men ingen fara med det för jag har nya fina tapeter i mitt rum som min gulliga kusin fixade upp igår till mig, tack! Men just nu ligger jag framför våran nya tv med Dexter och väntar på att tomte gröten ska bli klar så att jag, Hannis och mamma kan äta tomte gröten tillsammans framför tv och bara ha det mysigt! (:

Sen funderar jag på om jag ska fixa naglarna lite senare... med mina nya nagellack. (: <3

Av korreh - 1 december 2012 20:42

Haft en mysdag med Sussi, Krull och Mikkan i Uppsala. Vi har shoppat och ätit super god mat tillsammans, på Cupido. Jag köpte nya underkläder, två par skor och över och under nagellack.

Sen när vi kom hem så gjorde jag ansiktsmask på mikkan, ansikts massage och hår massage sen smörjde jag in hennes ansikte med några alovera produkter som är super bra!!

Blir att sova här i kväll så vad som händer ikväll får vi väl se...

Puss <3

Bilder på det jag köpt kommer sen!!

Av korreh - 1 december 2012 10:04

God morgon!!! Jag och Dexter har kollat på nya julkalendern och jag tror faktiskt att den kan vara riktigt bra. Mamma är i Stockholm och shoppar (tror jag) med min faster Lena! Jag har precis ätit frukost det blev ägg som pappa stekte till mig. Nu är pappa framme och handlar för sen idag ska Stefan, Lenas man komma hit så ska han, pappa och Dexter ha en egen dag/kväll tillsammans. Själv funderar jag på om jag kanske ska dra till Tärnsjö?

Får väl se vad som händer nu blir det mysa med min Dexter i soffan, haha tror han blev lite ledsen när pappa åkte fram?

Presentation


Hej hej!
Du har kommit till min bloggvärld som Korreh! Här kan du läsa om min vardag och mina intressen mm...

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards