korreh

Alla inlägg under januari 2013

Av korreh - 23 januari 2013 13:20

Lunch inlägg!! Precis ätit mamma hade fixat kött och vintersallad så gott! Idag fick vi även choklad stenar på jobbet, låter helt knaz vist? Men dom var faktiskt riktigt jävla goda så nu vill jag köpa sådana. Haha skulle ha min nyttiga dag idag men nej så blev det inte...

Men nu ska jag fortsätta jobba lite till. Idag slutar jag klockan fyra så Snart slutar jag. Tiden går sjukt fort. Men jag fryser som fan och det är kallare i affären så önska mig lycka till tack! Hade viljat suttit med en filt och varm choklad nu men nej...

Puss på er så höra vi sen! (:

PS: man blir så glad när man går på toa på jobbet och läser att man ser bra ut idag haha! <3

Av korreh - 23 januari 2013 08:43

Godmorgon bloggen! Nu sitter jag på bussen på väg till Uppsala för att sen byta buss till Gränby C! Prao idag igen på Åhlens känns grymt bra. Är fett glad idag och sjukt glad över mina fina vänner som jag har. Älskar er!!
Har mina nya kläder på mig idag från Ginatricot också. jag har det svarta linnet, gröna tröjan sen har jag svarta jeans på mig och ett par skor som jag aldrig har använt förut.

Nu blir det musik på detta så kan min underbara dag börja! (: <3

Av korreh - 22 januari 2013 18:36

Fett lack just nu så pallar inte skriva så mkt just nu men men... Nu ska jag läsa nyaste solo och ligga i sängen.. Ska försöka lägga upp alla bilder på det jag köpte nu men vi får väl se hur det kommer gå. Ibland vägrar bilderna att laddas upp. Men jag lägger inte upp bild på det nya linnet för det är bara ett vanligt svart gina linne. Men tröjan som är grön på bilden är typ militär-grön igentligen fast det inte ser ut så.

Linne- Ginatricot
Tröja- Ginatricot
Halsbanden- Ur & Pen
Halsbanden- ena guld andra silver!

Ps: Den där gröna färgen plus sådana tröjor kommer vara super mode nu!! ;)

Av korreh - 22 januari 2013 17:19

Ännu en dag på Åhlens som har varit skit bra. Jag har haft mycket att göra plus en prao elev som frågade mig hela tiden vad hon skulle göra fast det kändes bara kul. Idag har jag fått städat, larmat, hängt upp kläder, ställt upp skor, fixat med skyltdockor plus en massa massa mera. Efter Åhlens så mötte jag upp mormor och mamma och tog en fika sen så shoppade vi lite. Jag fick ett halsband av mormor, ett halsband och linne av mamma sen så betalade jag en tröja sjäv. Lägger upp bild på sakerna/kläderna när jag kommer hem för just nu sitter jag i bilen.

Nya saker = love it!

Av korreh - 21 januari 2013 18:20

Hej bloggen! Varit skit bra på praon idag. Jag fick jobba med sådant som ingår när man håller på med skyltdockor och sådant så jag har bytt plats på vanliga kläder och rea kläder hela dagen idag. Sen flyttat om en massa massa annat men det har gått bra. Efter jag slutade så mötte jag upp Sanna på stan och tog en fika. Länge sen jag träffade henne så det var kul. Nu sitter jag på bussen hem och lackar för massa skit snack ja precis fick höra och till er som förstör andras liv kan ju bara gå och dö eller något!!

Nu blir det musik! :) <3

Av korreh - 21 januari 2013 08:35

Godmorgon bloggen! Nu sitter jag på bussen på väg till Åhlens i Gränby där jag ska ha praktik. Första jobbar dagen är idag så får väl se hur det går. Men jag tror nog att det kommer gå bra!

Kläder: Svarta jeans, Hannas svarta skor, Svart tunn tröja och en tunn skjorta över som ja fick av Hanna i julklapp!

Nu blir det lyssna på musik så gör jag ett inlägg efter (jobbet) Puss! :) <3

Av korreh - 20 januari 2013 20:13

Hemma nu efter en god mat hemma hos Sandra,Niklas,Noah och Nellie. Plus varit en massa lek med Noah idag. Har även blekt håret idag så då är ju håret lite finare tills i morgon i alla fall när jag ska på min första praktik dag på Åhlens för andra gången. Känns grymt bra! (:

Nu har jag precis målat naglarna men nu blir det tv sen sova. Puss (: <3

Av korreh - 20 januari 2013 13:59

Jag och Noah kollar på film just nu och äter godis som jag köpte till oss. Vi köpe 2 daim, 1 plopp och en godispåse och festis. Förutom detta så har vi lekt i Noahs rum och på skolan. Snart så ska Sandra färga mitt hår så får vi se vad som händer sen ikväll. (:

Ps gjorde ansiktsmask i morse!

Presentation


Hej hej!
Du har kommit till min bloggvärld som Korreh! Här kan du läsa om min vardag och mina intressen mm...

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards