korreh

Alla inlägg under januari 2013

Av korreh - 7 januari 2013 17:57

Nu sitter jag i soffan och dricker varm hemmagjord oboy men ska snart duscha. Precis åkt skidor 2,5 kilometer med Elsa. Gick bättre en vad jag trodde men Elsa tyckte att jag var seg,haha!! Jag stannade i alla fall inte en endaste gång, duktig jag är!!

Nu ska jag kolla på tv resten av kvällen!! (:

Av korreh - 7 januari 2013 14:42

Hej bloggen. Vilken underbar dag det är i dag fast det är måndag. På onsdag börjar jag skolan så man får passa på att sova ut nu medans man kan och ha det så roligt som möjligt. Idag har jag bakat kladdkaksmuffins, städat och kollat på tv. Snart funderar ja på att göra mat och läsa lite Solo innan Elsa kommer hit för att hämta mig. Blir ju att åka skidor med henne idag.

Hoppas ni får en toppen dag så gör jag ett inlägg igen efter jag åkt skidor. Inte åkt skidor på flera år så detta kan bli kul att se hur det kommer att gå. (:

Av korreh - 6 januari 2013 19:08

Gjorde nyss ansiktsskrubb och ansiktsmask på mamma, hon behövde verkligen det!! Jag älskar ju min mamma ibland jag också så jag var snäll nog att göra det på henne så hon slapp. Mamma tycker att det är drygt att göra sådana saker men jag tycker det är viktigt att man tar hand om sin hy och är rädd om sig själv plus att det är kul!! Jag tycker att det är super viktigt att ta handom sig själv för då blir man både snygg på utsidan och insidan. Alla människor borde nog pyssla om sig själva ibland eller låta någon annan pyssla om en så man känner sig lite vackrare, piggare och man blir mycket mycket gladare! Träning, massage och skrubb/ansiktsmask och sådant där är nog väldigt viktigt om man vill känna sig vacker, pigg och glad tror jag.  Jag själv är jätte dålig på att träna men ska upp till sporthallen på onsdag på mitt första nya tränings pass tänkte jag. Nu ska jag försöka bli en bättre människa på alla sätt och vis. 



Men nu funderar jag på att göra hemmagjord oboy eller kaffe och fixa naglarna plus läsa Sofis mode.  Ibland är det så jävla skönt med en hemma kväll och bara ta det lungt, tycker jag speciellt på söndagar. Söndagar suger...  Men i morgon är det måndag så då ska jag passa Dexter och åka skidor med min kusin Elsa.  


Måste även ändra bloggen snart så den kan bli fin på nytt!        


        



Av korreh - 6 januari 2013 15:56

Hej bloggen!
Var på fest hemma hos min storebror igår det var ganska kul och det var mycket folk i huset. Men idag har grannen Anton bjudit på pizza så har ätit pizza och kollat på tv hela dagen. Skulle träffat Krull idag men hon var typ sjuk så blev inte av. Just nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Blir en lung dag idag för i morgon kanske det blir åka skidor med kusin Elsa. (:

Av korreh - 5 januari 2013 19:19

Fortfarande kvar hos min kusins mamma och hennes kille medans min kusin har dragit hem till sin pappa. Har ätit världens godaste skaldjurssoppa som min moster hade gjort sen ätit en massa massa goda kakor och tårtor. Vad som händer ikväll vet jag inte en men just nu blir det i alla fall att mysa här hemma ett tag till.

Puss <3

Av korreh - 5 januari 2013 11:32

Idag fyller Alma och Georg mina kusiner år. Så ska hem dit men blir bara till att gratta Alma för Georg är i Nordirland och jobbar. Ska dit runt ett så bjuder Alma och dom på någon god soppa och så får man ju träffa släkten vilket inte händer varje dag. (:

Senare idag vet jag inte vad som händer en men det får vi väl se?!

Orkade dock inte klä upp mig för släkten så blev -

jeans skjorta (Gammal)
tröja - Lindex
svarta jeans - Gina Tricot
örhängen- Julklapp

Av korreh - 4 januari 2013 20:54

Hej bloggen! Jag har precis kommit hem till Daniel, Hanna och Jompas hus igen. Vi plus Sverker har varit och kollat på mammas pojkar. Riktigt rolig film som många killar nog känner igen sig i. Och inte varige dag man går på bio i våla heller. Förutom detta så har jag idag bjudit Daniel, Hanna och mig själv på pizza idag och nu ska vi kolla på massa roliga serier bland annat en 4 för 3, och äta chips.

Puss <3

Av korreh - 4 januari 2013 12:20

godmorgon bloggen!

Ligger i sängen och har precis ätit mammas goda limpa till frukost. Idag ska ja förmodligen hem till mina storebröder och kolla på massa serier så ska dom köpa hem en massa massa massa godis, chips och grejer!

Igår var jag på Saloon i Gävle med Daniel, Jompa, Jonas och Ron. Dom har världens godaste mat där enligt mig. Drack en drink som var god och den drack jag till maten men dricken innan den var inte alls god så slutade med att Jonas och Ron fick dricka upp den! Efter Saloon drog vi vidare till ett annat ställe och tog någonting och dricka där innan vi gick vidare till ett annat roligare ställe. Där på roligare stället kastade vi dart/pil och spelade biljard. Jag och Jonas vann hela tiden mot Daniel och Ron men det var för dom fick ner den där svarta hela tiden, haha!! Var en riktigt trevlig kväll!!

För er som inte vet vad Saloon är- man äter mat där, lite cow boy/cow girls stil, tjejerna brukar dansa can can på bar disken på helgerna, det är nötter överallt, ett riktigt populärt ställe med massa massa folk, menyn ser ut som en tidning!!

(stavning)

Nu blir det glo på tv, läsa solo och läsa sofis mode så puss på er! <3

Presentation


Hej hej!
Du har kommit till min bloggvärld som Korreh! Här kan du läsa om min vardag och mina intressen mm...

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards